♫musicjinni

DK Lenc Radan 10 03 2017

video thumbnail
Jednání hráče Radana Lence z utkání BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov, které bylo předsedou Disciplinární komise ELH řešeno na základě podnětu klubu Piráti Chomutov, přičemž v utkání nebyl hráči Lencovi za toto jednání rozhodčími Robinem Šírem a Romanem Mrkvou uložen žádný trest.
Předseda Disciplinární komise ELH po provedení dokazování videozáznamem předmětné situace shledal, že Lenc byl v projednávané situaci atakován protihráčem Vladimírem Růžičkou v prostoru za brankou družstva klubu Piráti Chomutov. Růžička atakoval Lence holí drženou v obou rukách, kdy dle nálezu předsedy Disciplinární komise ELH zřetelně zasáhl patkou své hole Lence zezadu do oblasti podkolenních šlach. Z uvedeného důvodu se předseda Disciplinární komise ELH kategoricky neztotožnil se závěrem učiněným navrhovatelem na disciplinární projednání ve smyslu, že Lenc využil kontaktu s holí protihráče a nasimuloval pád včetně přehrání následků kontaktu tak, aby pro svůj tým získal výhodu přesilové hry. K seknutí holí ze strany Vladimíra Růžičky, dle předsedy Disciplinární komise ELH, fakticky došlo, následné Lencovo jednání pak dle předsedy Disciplinární komise ELH nebylo činěno s cílem přehrávat následky zákroku ze strany Protihráče a docílit tak výhody pro své družstvo ve formě vyloučení protihráče, ale odpovídalo intenzitě seknutí a bolestivosti při zasažení oblasti podkolenní šlach.
Z výše popsaných důvodů předseda Disciplinární komise ELH dospěl k závěru, že se hráč Radan Lenc nedopustil přestupku ve smyslu Disciplinárního řádu ELH a tudíž se disciplinární řízení s hráčem zastavuje. (zdroj videa: BPA sport marketing)

DK Lenc Radan 10 03 2017

DK Skuhravy Vaclav 16 04 2017

DK Repik Michal 27 01 2017

Disclaimer DMCA